Despre noi

a

Extracte naturale

Produsele noastre folosesc suc obtinut din concentrate naturale.

De 20 ani delicios

Producem cu drag inca din 2003 folosind utilaje de ultima generatie.

Origini Controlate

Gamele de sirop BIO sunt produse cu ingrediente din culturi ecologice.

Vitamine in pahar

Pline de vitamine si delicioase pana la ultima picatura.

Despre noi

Bine ați venit în lumea siropurilor, unde sirop.ro vă întâmpină cu un zâmbet călduros și deschide porțile spre o experiență de neuitat. Aici, siropul devine amintirea dulce a copilăriei și aduce zâmbete sincere pe fețele oamenilor, invitându-vă într-o călătorie în lumea siropurilor.

La sirop.ro, nu suntem doar un simplu producător de siropuri – suntem o afacere de familie cu o misiune. Ne dorim să aducem bucurie și să vă facem să zâmbiți, oferindu-vă mereu produse îmbunătățite și adaptate nevoilor și dorințelor voastre. La fiecare pas, suntem ghidați de dorința de a vă aduce satisfacție și de a crea momente speciale în viața voastră.

 

De aceea, am dezvoltat noi game de siropuri, precum STROP Fără Zahăr și STROP Bio, pentru a răspunde cerințelor și preferințelor moderne. În fiecare sortiment STROP, veți descoperi gusturi autentice și ingrediente de calitate, alese cu grijă pentru a vă oferi experiențe de neuitat. Ne străduim să fim mereu în pas cu inovațiile și tendințele din industrie, pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate.

Dar mai presus de toate, suntem aici pentru a aduce zâmbete pe fețele oamenilor.

 

Compania noastra produce cu atentie siropuri delicioase inca din 2003. Din anul 2008 colaboram cu success cu majoritatea hypermarketurilor din Romania si investim constant in utilaje de cea mai buna calitate iar concentratele folosite sunt atent selectionate.

Produsele Europlant International beneficiaza de cele mai importante certificari din domeniu: ISO 9001-2015, 22000:2005, IFS Food ver. 6.1, BIO Certificat ABG.