Sirop de coacaze presat la rece

Coacazele au un continut bogat in vitamina C, au proprietati antireumatismale, confera pofta de mancare, vitalitate si ne protejeaza impotriva infectiilor. In cazul suferintelor legate de astenie, stari de stres, oboseala sau tulburari de vedere, acest sirop reprezinta o alegere buna.

Metoda presarii la rece pastreaza intacte proprietatile binefacatoare ale coacazelor.
Siropul de coacaze presat la rece se consuma ca bautura racoritoare prin diluare cu apa plata sau minerala in proportie 1/8.

Sirop de coacaze negre

Coacazele negre se numara printre fructele cele mai bogate in vitaminele C si P. Au un puternic efect antioxidant si protejeaza organismul de infectii. Siropul de coacaze negre se poate consuma ca bautura racoritoare, in combinatie cu lapte, iaurt sau ca topping pentru inghetate, prajituri si torturi.

Sirop natural de coacaze negre

Coacazele negre se numara printre fructele cele mai bogate in vitaminele C si P. Au un puternic efect antioxidant si protejeaza organismul de infectii.
Siropul contine zahar, apa, suc natural de coacaze negre obtinut din concentrat de coacaze negre (min.15%), suc natural de lamaie obtinut din concentrat de lamaie (min. 5%), aroma naturala.
Siropul natural de coacaze negre se poate consuma ca bautura racoritoare, in combinatie cu lapte, iaurt sau ca topping pentru inghetate, prajituri si torturi.