a
StropNatural

Strop natural

O gama extinsă de siropuri cu suc de fructe obținut din concentrat (30%) la prepararea cărora nu s-au folosit tratamente termice.

Arome disponibile: afine, brad, căpșuni, cătină, cireșe, coacăze, frăguțe, fructe de pădure, mure, pere, soc și lămâie, vișine, zmeură.

Arome

DropBio

Drop BIO

Cea mai noua gama de siropuri, proaspat iesita pe usile fabricii si comercializata inclusiv in reteaua magazinelor Lidl.

Siropurile Drop sunt pasteurizate si contin ingrediente 100% BIO: zahar, minim 30% suc de fruct si sirop de aronia provenite din culturi ecologice.

Sunt disponibile intr-o varietate de arome: visine, capsuni, afine, coacaze, zmeura si fructe de padure. Voi pe care il preferati?

Arome

DropBio_mov

Drop BIO

O noua gama de siropuri Drop disponibila si pentru achizitia online.

Siropurile Drop sunt pasteurizate si contin ingrediente 100% BIO: zahar, continut ridicat de suc de fruct si sirop de aronia provenite din culturi ecologice.

Aromele disponibile sunt: visine, capsuni, afine, coacaze, zmeura si fructe de padure.

Cumpara

Arome

SiropuriNaturale

Sirop Natural

Incercati siropuri naturale preparate la rece.

Acestea sunt pasteurizate, nu contin conservanti, coloranti sau arome artificiale si au o concentratie minima de fruct de 30%.

Le gasiti cu arome de visine, zmeura sau capsuni. Indiferent de preferinte vor fi delicioase si racoritoare pana la ultima picatura!

Arome

SiropuriClepsidra

Sirop Natural

Siropuri preparate la rece cu suc natural in concentratie de minim 30%, fara coloranti sau arome artificiale.

Puteti incerca aromele inedite de catina, mure sau brad precum si cele cu care v-am obisnuit deja: coacaze, visine sau afine. Vor fi un deliciu pe placul tuturor.

Cumpara

Arome